Nagyjából így él az emlékünkben Bridget Jones , azaz Renée Zellweger és persze úgy, hogy nem tud igazából dönteni két férfi között. Renée Zellweger valószínűleg annyira azonosul legismertebb szerepével, hogy a való életben is azt játsza.

 Miért is ?


 Miatta. .....Amióta Patrick Dempsey-vel együtt forgatták a Bridget Jones Babyt, sokat lehetett hallani arról, hogy a szeten túl is elég rendesen szimpatikusnak tartják egymást. Dempsey esetében még csak - csak, mert a forgatás idején éppen  különváltak a feleségétől Jillian Flinktől.

Dempsey és Jillian

 Renée viszont a mai napig -legalábbis pro forma - együttél Doyle Bramhall blues-zenésszel. Bramhall tényleg nem mindennapi figura.

 A legújabb hírek szerint viszont Zellweger és Bramhall hamarosan bejelentik a szétválásukat, Renée annyira belezúgott Dempsey - be. Ami azért is érdekes, mert ugyan a forgatás ideje alatt Dempsey különvált a feleségétől, állítólag januárban megint egymásra találtak.

 Az egészben az is szerepet játszik, hogy Zellweger a harmadik film után megint úgy érzi vissza tud kerülni a filmiparba, a promoutakon sokat lesz távol és Bramhall a pár barátai szerint nagyon elhanyagolva érzi magát. Dempsey-vel pedig teljesen túlcsordult a pohár, pedig szép életük volt és éppen egy gyereket szerettek volna adoptálni.

 Akárhogyan is, úgy néz ki, Bridget Jones olyan erejű figura volt, aki szépen birtokba vette Renée Zellwegert. Vagy fordítva, és Renée azért tudta ilyen jól eljátszani, mert pontosan ilyen karakter, aki már Mark és Daniel között sem tudott választani....

A végére pedig egy bónusz:...a napokban kerültek elő azok a jelenetek, amelyek végül is kimaradtak az Apa csak egy van- ból. Aki szeretne egyet sírni Robin Williams- el , keresheti a szebkendőt.

Ezt még garantáltan soha nem láttad!