Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicsúsztál a kanyarban ?

 Előfordul szinte mindenkivel egyszer - egyszer a havas -jeges utakon, de az elég ritka, hogy mindezt egy tankban éld meg. Olyannyira, hogy az amerikai egységek is Norvégiába mentek leckét venni.

0 Tovább

Ne terheld túl magad !

2 Tovább

 Bevált a vödör a tankon !

Történelmi felvétel Szíriából.

 Néhány napja írtam arról, milyen technikai eszközökkel érte el a szír kormányhadsereg a legutóbbi sikereit. Ebben az írásban szerepelt az alábbi kép.


 Azzal a megjegyzéssel, hogy a Stora-1 rakétaelhárító - rendszer egy részének barkácsmegoldása látható a képen , amely aránylag jó védelmet nyújt még az amerikai TOW tankelhárító rakéták ellen is. Ez volt a szírek gyakorlati tapasztalata és az is, hogy az Aleppo körüli harcokban pl. a Hezbollah által bevetett 10 db T-90-es tankból eddig egyet sem sikerült kilőniük a felkelőknek.

Bréking.....tehát a vödör tényleg eltéríti a TOW rakétákat....

....ezt írják a helyszíni jelentések is.....

A képen látható a vödör, amely a rakétát eltérítette.Minden irányt figyel,ha igaz, akkor egyszerre 12 célt tud követni.

Akkor egészen színvonaltalan szavakkal is kaptam kritikát ezzel a hírrel kapcsolatban, miszerint a TOW nem elhárítható rakéta a vezérlési technikája miatt. Egy dolog a stílus, a másik a tények kezelése.

 A következő videón egy -haditechnikai szempontból ---- felbecsülhetetlen értékű felvétel látható : a barkácsvödör a páncélozott járművön eltéríti a 60 000 dolláros TOW rakétát, amely elrepül a cél felett a semmibe....


Mivel talán a szeptikusok nem hiszik el az orosz felirat miatt, itt az angol "aláírású" verzió is.

Ugyanezt a felvételt ma a Syrian Reporters is feltette, mint autentikus videót...

  Ezek az eddig elképzelhetetlen  felvételek azt mutatják, hogy sok más terület mellett az orosz haditechnika a rakétaelhárításban is egyelőre előrébb tart az amerikai támadóeszközök képességeinél. Aki egy cseppet is ért a haditechnikához, leesett állal nézi ezeket a teljesen friss felvételeket.

 Ez ugyanis nagyon komoly szenzáció !

57 Tovább

Sült macskahúst  vacsorára ?

 A La Table nevű svájci étterem elővette a nagyszülők generációjának kedvenc receptjeit és csodálatos ételeket készít macska - illetve kutyahúsból. A tulajdonos és a szakácsok büszkék az újragondolt ételekre és örülnek, hogy a vendégek is értékelik a négylábú házikedvencekből készült ínyenc fogásokat Nézd meg a videót.

 Persze a dolog csak úgy működik, hogy a sütés-főzés előtt a vendégek örökbe fogadják a kis négylábúakat, mert a svájci törvények szerint csak azt a kutyát vagy macskát főzhetik meg, mely a saját tulajdonuk. Egy rövid nyilatkozat és kezdhet is a szakács !

 Te is megkóstolnád ?

 Ha igen, akkor még egy darabig várnod kell vele, mert a videó egy fake. Nincs ilyen étterem, viszont Svájcban a mai napig valóban legális a saját tulajdonú kutya és macska fogyasztása, ahogyan az régen is volt.

A videó egyébként a vegetáriánusok akciója "karnisták", azaz a húsevők ellen és  arra szeretné felhívni vele a figyelmet, hogy milyen kétszínű dolog megenni az egyik állatot, a másik fogyasztását pedig megtiltani. A vegák természetesen  azt szeretnék, ha mindenki inkább vegetárianus lenne és így a cicák és kutyák mellett a kis malackák és bocikák is megúszhatnák a gőzölgő fazekat.

 Ahelyett, hogy a helyes ki nyávogógépek  ropogós, fűszeres  " Büsibrücken"-ként végezzék a tányéron....

6 Tovább

Megmondja az ajkad,milyen nő vagy

   Mindegy, hogy egyébként milyen a testalkatod, az ajkaid formájából pontosan meg lehet mondani, milyen nő vagy. Legalábbis Jean Haner facereading szakértő simán meg tudja mondani, méghozzá  a hagyományos kínai orvoslás segítségével. A következő típusokat különbözteti meg:

 

Ha telt ajkaid vannak azt mondják rólad, hogy szenvedélyes és empatikus vagy. A kapcsolatodban te kezdeményezel és első helyen van a család. Született anya vagy és szívesen töltöd az idődet a családoddal vagy barátokkal.

 

  Ha vékony ajkú nő vagy,  szereted a függetlenséget. Reálisan látod  a dolgokat és racionális döntéseket hozol. Csak ritkán hoz ki valami a sodrodból. Sokan hűvösnek és megközelíthetetlennek látnak, de igazából csak két lábon állsz a földön és önálló nő vagy, akinek nem kell elbújnia a férje mögött.

 

   Ha a felső ajkad nagyobb, mint az alsó ajkad, akkor pontosan tudod, mit szeretnél. A szívügyeidért nagyon odateszed magad .  Nagyon fejlett az öntudatod és fáradhatatlan becsvágyad van .  Ezért fontos, hogy olyan partnered legyen, aki ugyanolyan céltudatos és így elkerülhetitek a konfliktusokat a kapcsolatotokban. 

 Ha az alsó ajkad nagyobb, mint a felső ajkad,az jelzi,  hogy te aztán tudod élvezni az életet és imádod a szabadságot. Kifejezetten kiemelkedsz a többiek közül  és csillapíthatatlan igényed van az egyediségre. Mindig új kihívásokat keresel, mert hamar elveszted az érdeklődésedet az egyes dolgok iránt.

 

 A szívformára emlékeztető ámorív leírja a karakteredet. Önzetlenül síkra szállsz másokért és sok időt szánsz rájuk. A kedves természetedet mindenki nagyon szereti, de azért gondolhatnál többször önmagadra is.

 

  Ha éles formájú az ajkad ámoríve, akkor kreatív és kommunikatív nő vagy, aki nem tesz lakatot a szájára. Impulzív nő vagy, azonnal megmondod, amit gondolsz, még akkor is, ha később megbánod. A többiek csodálnak az őszinte és talpra esett természetedért. De azért vigyázz, hogy ne bánts meg másokat.

 

  A kínai orvoslás szerint ha olyan nő vagy, aki plasztikai műtéten esett át, megváltoztattad az eredeti sorsodat és letértél a kijelölt útról. Ha ilyen vagy , akkor segítségre szorulsz, de egyben önimádó vagy és kiegyensúlyozatlan.

 

4 Tovább

havanaclub

blogavatar

Néha tovább tart, de érdemes a végégig járni.....

Utolsó kommentek

Legfrissebb bejegyzések