Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szerinted is fake ?

  Valószínűleg komoly karriert fut be a következő napokban ez a videó, amely állítólag azt mutatja, hogy egy indiai egyetemista felmászik egy erőmű teraszának akorlátjára  és lezuhan. De ha az ember jól megnézi...a fene tudja. Gyanúsak a mozdulatai, mintha a jobb lábával szándékosan lépne rosszul, nem próbál kapaszkodni és a jobbra álló sárga ruhás ember sem reagál az egészre.

0 Tovább

Ha kukát vásárolnál

 Akkor most éppen ajánlhatunk egy új modellt, amelyet nem kell kitolnod este vagy reggel, mielőtt kiürítik, hanem kimegy saját magától. Az új kuka zöld, ránézésre 120 literes és szabványosnak tűnik a magyar kukásautókkal is.

2 Tovább

Kitalálod, melyik szám hiányzik ?

A gyerekeknek könnyen megy, mert még úgy látják a világot, ahogyan az van. Felnőtt korban talán kicsit nehézkesebb az ember, de mindenképpen le tudod mérni, hogy a megadott időn belül rájössz-e a megoldásra.....

8 Tovább

Jennifer Lopez -ahogy még soha

 Ha elsőre nem ismernéd fel, a képen majd Jennifer Lopezt látod a Jimmy Fallon Showban.  Talán eddig ez a legviccesebb felvétele, amelyben Gabby /Jlo/ és Sara /Jimmy/  két tinédzsert játszanak, akiknek minden kicsit kínos.  Vagy éppen JLo-nak kínos ?

Nem tudom, kinek mi a véleménye....

 Fájdalomdíjként egy kis szolárium....:-)

2 Tovább

Ki ez a sztár a képen ?

 Elsőre nem ismered fel őket ? Pedig valamennyiüket- na jó, szinte valamennyiüket  -ismered, csak nem úgy, amilyenek a valóságban. Hanem úgy, amilyenné a make up teszi őket. Viszont a képeken tesztelheted, hogy jó nyomozó lennél-e és a kőrözési fotók alapján tudnád-e azonosítani a keresett személyt. Ha másból nem, apró jelekből. A megfejtés a képek alatt:

1.

2.

3.

4.

5.

6.Liv Tyler

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15

16

17

18

19

20

21

22

 Mielőtt megnéznéd a megfejtést, van egy bónusz videó is, amelyen megtekinthetjük, hogyan néz ki a valóságban Jennifer Lopez.

A megfejtés:
1.Sharon Stone
2.Jennifer Love Hewitt
3. Drew Barrymore
4.Kate Moss
5.Lady Gaga
6.Lív Tyler
7.Lana Del Rey
8.Madonna
9.Selena Gomez
10.Taylor Swift
11.Tyra Banks
12.Brooke Shields
13.Julia Roberts
14.Olivia Wild
15.Zooey Deschanel
16.Amanda Seyfried
17.Diane Kruger
18.Gwen Stefani
19.Heidi Klum
20.Jessica Alba
21.Katherine Heigl
22.Kim Kardashian

0 Tovább

havanaclub

blogavatar

Néha tovább tart, de érdemes a végégig járni.....

Utolsó kommentek

Legfrissebb bejegyzések