Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Parajelenség vagy meg tudod magyarázni ?

 Ez most a legtöbbet vitatott kép. Egy pár szelfi közben és egy kis tükröződés. Észreveszel valami érdekeset ?

 Ha nem, érdemes mégegyszer ránézni.

 Ugyanis míg a férfi tükörképe valóban egy tükörkép, a lány a tükröződő képben is szembenéz. Parajelenség, valami egyéb trükk, kis képvágás vagy ...Mi lehet ?

14 Tovább

Találd meg a nyuszikát !

 Ha hiszed, hanem, ezen a képen is ott a nyuszika és még a fülét is hegyezi. Meg tudod találni ? Csak az emberek 10%-nak sikerül, a többieknek nem.  Kicsit nehezebb, mint hímestojást keresni a fűben.

Ha tényleg tesztelni akarod magad, ne görgesd le a kommentekig, mert talán valaki oda írja a helyes megfejtést. S ne keseredj el, a 90 % - is boldog ember lehet.


 Szép Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek !

2 Tovább

Egyszerű, de zseniális

  A felvételen szereplő teherautót két személyautó üldöze valahol Törökországban. Nem tudni, mit akartak pontosan, de annyi biztos, hogy a teherautó sofőrje nem volt lelkes a társaságtól. Aztán egy arra alkalmas helyen egy zseniális húzással lerázta őket. Nézd meg, érdemes .

3 Tovább

Hány lány üldögél a padon ?

 Elsőre egyszerűnek tűnik, aztán elkezded bonyolítani, míg a homlokodra nem csapsz , hogy mégis egyszerű ! Aztán elkezded nézni és kételyeid lesznek, hogy talán mégsem...vagy mégis ?

 Na, hány lány ül a padon ?

37 Tovább

A világ legszebb katonái

 Nem egyszerű ejtőernyős desszantosnak lenni, különösen, ha gyakorlat közben még a sminkre is figyelni kell. Mindez nem kicsinyíti semmiben sem az alábbi képeken látható orosz lányok érdemeit a haza védelme kapcsán. Szép lányok, jó katonák. Ide talán még te is bevonulnál.

13 Tovább

havanaclub

blogavatar

Néha tovább tart, de érdemes a végégig járni.....

Utolsó kommentek

Legfrissebb bejegyzések