Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ki tudod számolni ?

 Csak néhány szám és néhány művelet. Semmi az egész, gondolná az ember, de gyakorlatilag húsz éves kor felett már csak az emberek hatvan százaléka tudja megoldani. Legalábbis Japánban, ahol a felmérés készült. Még a Google sem, hiába próbálkozik vele bárki. Itt az egyenlet.

 Tulajdonképpen nagyon könnyű, csak emlékezni kell a megoldási elvekre. Azok sem bonyolultak, ha éppen emlékszük.

 Lesz megoldás is, de könnyítésnek vagy nehezítésnek itt van még egy . Nekem kb 5-10 másodperc kellett hozzá, szerintem mindenkinek megy majd. Ha ezen a sikeren felbuzdulunk az első megoldása is csak örömöt tud szerezni nekünk.

 Elég könnyű, ezt elismerem. Mint az első, amihez most itt a megoldó videó is.

58 Tovább

Keresd a nőt..bár nem egyszerű

 Igen, ezen a képen kellene megtalálni a nőt, aki nem visel mást némi festéken kívül. Nem egyszerű, különösen nem valóban őt megtalálni még akkor sem, amikor a kutató szemek már a közelben járnak. Ha nehéz, próbáld még, de mielőtt jön a megoldás, még egy kép, amin valami ugyancsak furcsa. Látsz rajta valami érdekeset ?

 Igen ezen a képen is van valaki, mindössze festékkel a bőrén, de akkor jöjjön az első képből a megoldás . Meglátod..../szó szerint/ ...hogy mennyire másképpen múködik az érzékelésünk attól függően, hogy bizonyos színek és formák milyen környezetben szerepelnek.

 Látod...itt ül a nő.....

2 Tovább

Damaszkuszi éjszaka

 Asszad elnök egy diktátor, akinek az uralma alatt elképzelhetetlen a normális élet. Különösen "nyugati, demokratikus" szemmel nézve, mint ahogyan ezt az egyenirányított"demokratikus sajtó" szajkózza. Aki képes látni, tudja, hogy ez hazugság. Éppen az ellenkezője igaz, de míg Obamának nem derogál, a fejlevágó szaudi primitívekkel kezet fogni, Asszad felvilágosult világa számukra passé, mert nem hajlandó átadni a szír olajat a "nyugati" olajcégeknek. Nagyjából ennyi a bűne. Itt van pár friss kép a mai damaszkuszi éjszaka életről. Ugye mennyivel rosszabb, mint a rijadi mindennapok, ahol egy nő férfi családtagja nélkül az utcára sem mehet és a tereken nyilvánosan vágják le karddal az elítéltek fejét ?

  Hát tényleg, nem ?...Hogy mennyire igaza van a "nyugati sajtónak".....

Damaszkus 2016


0 Tovább

Látod a meztelen nőt a képen ?

Néha éppen azt nem látjuk, ami az orrunk előtt van.De azért Neked biztosan sikerül. 

2 Tovább

A nagyobb ugyanakkora ?

Ha ránézel egyértelműen nagyobb. Ha ráteszed a kisebbre, akkor pedig pont ugyanakkora. Jól oda kell figyelni, ha fából készült vasúti síneket veszel a gyerekeknek, mert téged is megviccelhet és akkor lesz min gondolkodni. Szóval a megoldás egyszerű:   ..... a nagyobb ugyanakkora. Vagy mégsem ?

 

0 Tovább

havanaclub

blogavatar

Néha tovább tart, de érdemes a végégig járni.....

Utolsó kommentek

Legfrissebb bejegyzések